כרוב כבוש לשימורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש לשימורים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 157 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. נסו סלק כבוש (לשימורים), בית שימורים עוגה, ו היום שלי של שימורים רוטב ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עלים חיצוניים וכל מנות לא רצויות מן הראש הבוגר המשרד של כרוב; לשטוף ולנקז.
חותכים לחצאים או רבעים; להסיר את הליבה. השתמש במגרסה או סכין חדה לחתוך כרוב לחתיכות דקות על עובי של אגורה.
בקערה גדולה, לערבב ביסודיות 3 כפות מלח עם 5 ק " ג. כרוב מגורר.
בואו לעמוד כרוב מלוח במשך כמה דקות לנבול מעט; זה מאפשר אריזה ללא שבירה מוגזמת או שטפי דם של הגזרים.
Pack salted כרוב בחוזקה ובאופן שווה לתוך מיכל כבישה גדול, נקי. באמצעות כף עץ, טפטפת או ידיים, לחץ למטה בחוזקה עד המיץ מגיע אל פני השטח.
חזור רטוש, המלחה ואריזה של כרוב עד מיכל מלא בתוך 3 עד 4 אינץ ' של הדף. אם מיץ אינו מכסה כרוב, להוסיף מלח: 1 1/2 כפות מלח 1 ליטר מים; להביא מלח לרתיחה; מגניב.
מכסים כרוב עם מוסלין או בכותנה ומניחים את הקצוות כלפי פנים המיכל. משקל למטה כרוב תחת מלח. היווצרות של בועות גז מציין תסיסה מתרחשת.
להסיר ולהשליך היווצרות חלאות בכל יום. טמפרטורת החדר של 70 מעלות עד 75 מעלות F היא הטובה ביותר עבור כרוב תסיסה. התסיסה בדרך כלל הושלמה תוך 3 עד 6 שבועות.
כדי יכול: להביא כרוב כבוש לרתיחה (185 כדי 210degrees F). אל תרתח. לארוז כרוב חם לתוך צנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
הסר בועות אוויר. כוונן כובעים. תהליך pints 15 דקות, ליטרים 20 דקות, בפחית מים רותחים.