קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות39
מגזין

כרוב כבוש לשימורים

כרוב כבוש לשימורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש לשימורים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 157 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. נסו סלק כבוש (לשימורים), בית שימורים עוגה, ו היום שלי של שימורים רוטב ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר עלים חיצוניים וכל מנות לא רצויות מן הראש הבוגר המשרד של כרוב; לשטוף ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2
חותכים לחצאים או רבעים; להסיר את הליבה. השתמש במגרסה או סכין חדה לחתוך כרוב לחתיכות דקות על עובי של אגורה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בקערה גדולה, לערבב ביסודיות 3 כפות מלח עם 5 ק " ג. כרוב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעמוד כרוב מלוח במשך כמה דקות לנבול מעט; זה מאפשר אריזה ללא שבירה מוגזמת או שטפי דם של הגזרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5
Pack salted כרוב בחוזקה ובאופן שווה לתוך מיכל כבישה גדול, נקי. באמצעות כף עץ, טפטפת או ידיים, לחץ למטה בחוזקה עד המיץ מגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
חזור רטוש, המלחה ואריזה של כרוב עד מיכל מלא בתוך 3 עד 4 אינץ ' של הדף. אם מיץ אינו מכסה כרוב, להוסיף מלח: 1 1/2 כפות מלח 1 ליטר מים; להביא מלח לרתיחה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
מכסים כרוב עם מוסלין או בכותנה ומניחים את הקצוות כלפי פנים המיכל. משקל למטה כרוב תחת מלח. היווצרות של בועות גז מציין תסיסה מתרחשת.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
להסיר ולהשליך היווצרות חלאות בכל יום. טמפרטורת החדר של 70 מעלות עד 75 מעלות F היא הטובה ביותר עבור כרוב תסיסה. התסיסה בדרך כלל הושלמה תוך 3 עד 6 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
9
כדי יכול: להביא כרוב כבוש לרתיחה (185 כדי 210degrees F). אל תרתח. לארוז כרוב חם לתוך צנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
10
הסר בועות אוויר. כוונן כובעים. תהליך pints 15 דקות, ליטרים 20 דקות, בפחית מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)