קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

כרוב כבוש עגול

כרוב כבוש עגול
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, רוטב ווסטרשייר, סטייק עגול העליון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב כבוש עגול, רול-אפ של סטייקים עגולים, ו סטייק עגול עם כופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבשר פרוס וחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
הסר בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מוסיפים את תערובת הרוטב ומים ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מערבבים את אבקת הבצל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, זנגביל, עלה דפנה ומלח, ופלפל שחור טחון לפי הטעם. להחזיר את הבשר למחבת, להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך שעה אחת, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הערה: אתה יכול גם להעביר תבשיל ואופים מכוסים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.