קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כרוב כבוש עם בייקון ותפוחים

כרוב כבוש עם בייקון ותפוחים
כרוב כבוש עם בייקון ותפוחים יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. זה מנות ראשונות יש 232 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון תפוח עץ, תפוחים טארט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: חזיר עם תפוחים, בייקון וכרוב כבוש, כרוב כבוש עם תפוחים, ו כרוב כבוש אפוי עם תפוחים.

הוראות

1
הניחו את פרוסות הבייקון בתחתית סיר גדול ועבה וחום בחום בינוני. מבשלים עד הבייקון יש השחמה ורוב שומן הבייקון כבר שניתנו, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את הבייקון מן הסיר ולהגדיר על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את כל אבל 1 כף של השומן בסיר. (לא לשפוך את הכיור, שומן בייקון יהיה לסתום הניקוז שלך! קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים בצל, תפוחים, ואז מוסיפים שום, קימל: 
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים והתפוחים לסיר ומבשלים עד הבצלים שקופים, כ 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השום ואת קימל ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מיץ תפוחים וחומץ, ואז מרתיחים: 
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את מיץ התפוחים ואת החומץ הלבן לסיר. תגביר את החום לגבוה. מביאים לרתיחה ומרתיחים במרץ עד שהנוזל מצטמצם לסירופ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכרוב כבוש ובייקון לסיר ומערבבים למעיל עם הרוטב. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הכרוב כבר מחומם דרך והוא רך, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך