כרוב מטוגן ותפוחים
כרוב מוקפץ ותפוחים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ספלאש חומץ תפוחים, סבתא סמית תפוח, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כרוב אדום מוקפץ עם תפוחים, כרוב מוקפץ ותפוחים, ו כרוב סאבוי מוקפץ עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
הליבה לחתוך את הכרוב לפרוסות דקות. חותכים את הלחיים מהתפוחים וחותכים לפלחים דקים.
במחבת גדולה, מוסיפים את החמאה וממיסים על חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב, תפוחים, שומר ומלח ופלפל, לפי הטעם, ולטגן עד שהכרוב מתרכך ונבל כ -20 דקות. Deglaze עם יין אדום ומערבבים התזה של חומץ סיידר.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.