כרוב ממולא של פלוש
כרוב ממולא של פלוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 231 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. לכי לחנות ותקני שום, רוטב חמוציות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ראש כרוב cored בסיר גדול במיוחד לכסות עם מים. מביאים את המים לרתיחה על הכיריים. לאחר הרתיחה, לכסות ולבשל במשך 5 עד 7 דקות, סיבוב הכרוב מדי פעם עם מלקחיים או כף עמידים בחום גדול, עד העלים לרכך, לשחרר, ולהתחיל ליפול מהראש.
הסר את הסיר מהחום. בזהירות להסיר את ראש כרוב ועלים מן הסיר, לנקז אותו, ולתת לו להתקרר. בינתיים, להכין את הרוטב ומילוי.
מערבבים בצל, שום, הודו, קטשופ, רסק עגבניות, וסוכר בקערה גדולה. ללוש עם הידיים שלך עד התערובת משולבת באופן שווה. תניח בצד.
מערבבים רוטב חמוציות, ריבה או שימורים, רוטב מרינרה, ומלח בכוס מדידה גדולה, ומערבבים עם מקציף או מזלג עד חלקה. תניח בצד.
לאחר הכרוב הוא מגניב מספיק כדי לטפל, בעדינות להסיר 14 עלים גדולים. (מקררים את השאר לשימוש נוסף.)
הכן את הסיר (ריק) גדול במיוחד המשמש להרתיח את הכרוב על ידי ריסוס זה בקלילות עם תרסיס nonstick.
הניחו עלה כרוב אחד על משטח יבש וכפית 2 כפות גדושות של מילוי למרכז שלו.
מורחים מילוי מעט לגלגל את הכרוב סביב המילוי כמו בוריטו, לקפל את הצדדים הראשון ולאחר מכן מגלגל אותו מלמטה.
מניחים אותו בצד התפר למטה בסיר. חזור עם הנותרים 13 עלים הנותרים מילוי, בעדינות לערום את הלחמניות בסיר, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על לחמניות הכרוב, מכסה כמה שיותר כרוב חשוף ככל האפשר.
לכסות את הסיר ולהגדיר את טמפרטורת התנור לחום נמוך. מבשלים כ 1 שעה, עד המילוי מבושל דרך.
בעדינות להסיר את לחמניות כרוב לשרת עקף עם הרוטב.
מקשטים עם בצל ירוק, אם אתה רוצה!