קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים

כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים
כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, צלפים בריחים, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מטוגן עם אגוזי מלך וצלפים, כרוב ניצנים מטוגן עם אגוזי מלך וצלפים, ו כרוב ניצנים מוקפץ ודלעת עם מרווה מטוגנת.

הוראות

1
מסננים את הצלפים במסננת או מסננת ולחץ עליהם כדי לסחוט את כל עודף לחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
להניח אותם על מגבות נייר להתייבש קצת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
יוצקים את השמן למחבת קטנה, כבדה על חום בינוני גבוה; זה צריך להיות על 1/4 אינץ ' עמוק. כאשר השמן מנצנץ, כמעט מעשן, מוסיפים את הצלפים ומטגנים, ערבוב, עד שהם נפתחים כמו פרחים וחומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הצלפים מן השמן ומניח אותם על כמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז. שמור את שמן הזית לבישול כרוב הניצנים.עבור כרוב ניצנים: להתאים מעבד מזון עם להב חיתוך. עם זה פועל, ושחרר את כרוב הניצנים במורד צינור ההזנה לחתוך אותם דק. (השתמש הופר לדחוף את הנבטים דרך-זה יוצר פרוסות טובות יותר.) לחלופין, אתה יכול להשתמש mandoline או סכין חדה לחתוך דק את כרוב ניצנים. מחית את השום והמלח למשחה במרגמה ועלי או בסכין שף על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נבטיםנבטים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חום 2 מחבתות גדולות (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה. (אם אין לך 2 מחבתות, תצטרך לעשות את זה ב 2 קבוצות.) כאשר המחבתות חמות, כפית חצי שמן זית שמורות וחצי ממרח השום לתוך כל אחד. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוסיפים את כרוב הניצנים וזורקים אותם בעדינות עד שהם מצופים בשמן, ולאחר מכן לתת להם לשבת ללא הפרעה במשך כ 1 דקה, כך שהם פריכים וחומים מעט. לזרוק שוב ולבשל במשך כ 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
דַק-דַק-
7
יוצקים את ורמוט ומטגנים עד כרוב ניצנים הם פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ורמוטורמוט
8
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.לאחד את כרוב הניצנים למחבת אחת ולמקם אותם על אש בינונית נמוכה כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את צלפים מטוגנים למחבת, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, לזרוק, טעם, ולתקן את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים לקערה גדולה ויפה ומגישים חמה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה