כריך אירי סנט פאדי ' ס
הכריך האירי סנט פאדי ' ס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. לך לחנות ותביא חרדל חום חריף, לחם שאור, חזה בקר משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארוחת בקר אירית סנט פאדי ' ס, מטבל ראובן של פאדי ' ז, ו זוטות פודינג של יום פטריק הקדוש.
הוראות
מניחים בשר משומר בסיר גדול או בתנור הולנדי ומכסים במים.
הוסף את חבילת התבלינים שבאה עם בשר משומר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים כ 50 דקות לכל קילו עד מכרז.
הסר בשר ולתת לנוח 15 דקות. חותכים בשר על פני התבואה.
מקציפים יחד שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מניחים את הכרוב הקרוע בקערה גדולה ושופכים את הרוטב על זה; לזרוק מעיל כרוב עם ההלבשה.
מורחים שכבה של חרדל על 6 פרוסות לחם קלוי.
מניחים קצת כרוב מגורר בשר משומר על כל פרוסה העליון עם פרוסות לחם שנותרו.