קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

כריך אירי סנט פאדי ' ס

כריך אירי סנט פאדי ' ס
הכריך האירי סנט פאדי ' ס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. לך לחנות ותביא חרדל חום חריף, לחם שאור, חזה בקר משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארוחת בקר אירית סנט פאדי ' ס, מטבל ראובן של פאדי ' ז, ו זוטות פודינג של יום פטריק הקדוש.

הוראות

1
מניחים בשר משומר בסיר גדול או בתנור הולנדי ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הוסף את חבילת התבלינים שבאה עם בשר משומר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים כ 50 דקות לכל קילו עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר בשר ולתת לנוח 15 דקות. חותכים בשר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מקציפים יחד שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הכרוב הקרוע בקערה גדולה ושופכים את הרוטב על זה; לזרוק מעיל כרוב עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים שכבה של חרדל על 6 פרוסות לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
מניחים קצת כרוב מגורר בשר משומר על כל פרוסה העליון עם פרוסות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה