קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

כריך חזיר מנגל בורבון

כריך חזיר מנגל בורבון
כריך חזיר לברביקיו בורבון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1291 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם כרוב, שום, בורבון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. ציון זה הוא מוצק. נסו מנגל אפרסק בורבון מבושל איטי משך חזיר, כריכי חזיר מנגל בורבון תפוחים לבישול איטי, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב מנגל בורבון אפרסק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לסלט הקול: בקערה בינונית מקציפים יחד את המיונז, חומץ התפוחים והרוטב החם. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הכרוב והבצל הירוק. זורקים היטב לפיזור המיונז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לבשר החזיר: בסיר בינוני על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית והשום. כאשר השום הופך ריחני, מוסיפים את רוטב ברביקיו בורבון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שום גויה®שום גויה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את החזיר לרוטב הברביקיו ומערבבים היטב לאיחוד. מבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
מניחים את החזיר על הלחם ומעליהם את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מזלפים מעט רוטב נוסף ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, השום, המלח והפלפל. בעזרת מברשת מאפה מורחים את התערובת על כל כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הניחו את הבשר על מתלה שהוגדר לתבנית צלייה. צולים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות פרנהייט ממשיכים לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הכתף קורא 185 מעלות פרנהייט, כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את החזיר מהתנור ומניחים לעמוד עד שהוא קריר מספיק לטיפול, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה