כריך חזיר מפורק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -58 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך של 1006 קלוריות . תמורת 3.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 50% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 אנשים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חרדל מלא, כרוב סבוי, פפריקה ופטרוזיליה שטוחה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 91% . ציון זה מרהיב. נסו את כריך חזיר מפורק עם רוטב מנגו ברביקיו , חזיר מפורק ד"ר פפר , וחזיר מפורק ברביקיו בסגנון צפון קרוליינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר, כשהצד השומן כלפי מעלה, בתבנית צלייה המצוידת במדף צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים במעבד מזון את המלח, הפלפל, הסוכר החום, הפפריקה, עלי הטימין, השום, החומץ והקאיין ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי חתוך דק
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
הוסיפו שמן זית כתית מעולה עד לקבלת משחה חלקה. שפשפו את כל חלקי הבשר, תוך הקפדה על כניסת המלח לפינות המכסה כדי שהמלח יוכל לחדור לבשר ולמשוך החוצה את הלחות - זה יעזור ליצור קרום מבחוץ לאחר הבישול. כסו את הבשר בניילון נצמד והניחו במרינדה במקרר למשך 3 שעות לפחות או עד לילה שלם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'