הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פפריקה, מיץ חמוצים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך שרימפס קל Po ' Boy + בגידה, כריך Pawn Po-Boy, ו כריך פו בוי מקל דגים.
הוראות
1
הפוך את רוטב remoulade: אם אתה עושה remoulade משלך, לערבב את כל החומרים יחד בקערה ולהניח בצד במשך 30 דקות בערך; אתה לא צריך לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הרוטב יהיה טוב יותר לאורך זמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום במחבת:
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים מספיק שמן בוטנים במחבת גדולה כדי לעלות על 1/4 אינץ', ולהגדיר את המחבת על חום בינוני גבוה עד כמות קטנה של רוחשות קמח מיד כאשר אתה טיפה קצת פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את קמח התירס, קמח, Cajun תיבול ומלח בקערה גדולה. עבודה עם כמה בכל פעם, לדלות את השרימפס בביצה, ואז בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מטגנים שרימפס: לנער את כל breading עודף ומטגנים את השרימפס עד זהב משני הצדדים, על 2 דקות בסך הכל. הניחו את השרימפס המטוגן בצד על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
להרכיב כריכים: כדי להרכיב את הכריכים, לחתוך את כיכרות הכריך כמעט כל הדרך דרך למרוח remoulade בשני העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
4
הנח שכבה של חסה קרועה בתחתית הכריך, ולאחר מכן לסדר את השרימפס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הנח 3-4 פרוסות של עגבניות על השרימפס ולחץ על החלק העליון של הלחם למטה על התחתונה, דוחס את הכריך קצת.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.