קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

כריך טונה בגריל ים תיכוני

כריך טונה בגריל ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך טונה בגריל הים תיכוני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותרימו צלפים, חומץ יין, פטרוזיליה רגילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כריך טונה ים תיכוני, כריך סלט טונה ים תיכוני, ו טונאן בסגנון ים תיכוני וכריך זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמן, טימין, חומץ, מלח, פלפל ושום. בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון, לשפוך חצי תערובת שמן על פילה דגים; להפוך דגים מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מערבבים את תערובת השמן הנותרת, העגבניות, הבצל, הזיתים, הפטרוזיליה והצלפים; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר דגים מן המרינדה; מרינדה מילואים. מכסים וגריל דגים 5 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 10 עד 15 דקות, צחצוח 2 או 3 פעמים עם מרינדה מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
חותכים את שליש העליון של כיכר לחם. חלול את שני החלקים, משאיר קרום עבה 1/2 אינץ'. סדר רומיין על החלק התחתון של הלחם. למעלה עם דגים. תערובת עגבניות כף שווה על פני דגים. תחליף את חתיכת הלחם העליונה. כיכר לעטוף בניילון נצמד או לסכל ולקרר 30 עד 60 דקות. פתח וחתוך ל-4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.