כריך מוצרלה בגריל עם אנשובי-טפנד זיתים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? כריך מוצרלה בגריל עם טפנד אנשובי-זית יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 703 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שן שום, לחם, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו גריל Gruyere, כריך צ'דר וטפנד זיתים, סלמון עם טפנד זיתים אנשובי, ו Mozzarellan בגריל של נאן וכריך זית (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את המלח וממשיכים לטחון עד שהשום יוצר משחה.
מניחים את הזיתים ואת אנשובי על קרש החיתוך שלך לחתוך בגסות את כולם יחד עד בסדר אבל לא לגמרי להדביק דמוי.
מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים מיץ לימון ושמן זית.בצד אחד של הלחם, מניחים את המוצרלה.
מפזרים אורגנו. מצד שני, תל רוב הטפניםהסכום תלוי בגודל הלחם שלך והתיאבון שלך לזיתים. ממיסים חצי מהחמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מניחים את הכריך במחבת עם משקל על גבי לקבלת התוצאות הטובות ביותר. מבשלים 5-6 דקות, עד הלחם הוא זהוב ואת הגבינה מתחילה להמיס. תרימו את הכריך, תוסיפו את שאר החמאה, תהפכו את הכריך, ותבשלו כ-5 דקות בצד השני.