כריך קובני בגריל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, גבינה שוויצרית, שבבי מלפפון חמוץ שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך גבינה בגריל קובני, ו יום פטריק הקדוש בשר בקר משומר כריך גבינה בגריל קובני (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 2 כפות חמאה על מחצית אחת של כיכר הלחם ושכבה דקה של חרדל על השני.
מניחים 1 עד 2 שכבות של בשר חזיר, חזיר, גבינה, ולבסוף, חמוצים על הלחם החמאה העליון עם לחם מורח חרדל.
לעטוף את הכריך בנייר כסף: למרוח את החמאה שנותרה על כל החלק החיצוני של הכריך ולעטוף אותו לחלוטין בנייר אלומיניום.
מחממים את הגריל לגובה (550°F) וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת החום בינוני גבוה (450°F)ולהמשיך.
לפני הצלייה כריך, לחץ על זה עם הידיים כדי לשטח אותו.
מניחים את הכריך עטוף, שטוח על הגריל העליון עם לבנים, עיתונות גריל, או כל אובייקט כבד, עמיד בחום אחר. סגור את המכסה ואת הגריל במשך 5 עד 6 דקות לכל צד.
הסר את הכריך עטוף מן הגריל ולהוריד את נייר הכסף. החזר את הכריך לגריל וגריל במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד שתי פרוסות הלחם פריכות וחומות זהובות.
הסר את הכריך מן הגריל לחתוך בזווית לתוך פלחי כריך קטנים (משולשים).
מניחים על מגש גדול ומגישים בעוד עדיין חם.