כריך קציצות עוף עם מיונז עשבי תיבול
כריך קציצות עוף עם מיונז עשבי תיבול הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך חסה, מיונז, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו כריך קציצות עוף, לבשל את הספר: כריך עוף בסגנון פילדלפיה, ו כריך קציצות עוף עם תרד טרי, עגבניות קמפרי & מוצרלה באפלו / המטבח הניסיוני של קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
הסר את העור מהעוף והסר את העצמות. חותכים את השד באלכסון על פני לעשות 4 חתיכות דקות. לדפוק את העוף בקלילות בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומברישים אותם במעט שמן. גריל את cutlets עד מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
שים את המיונז לתוך קערה יחד עם חרדל, גרידת לימון, פטרוזיליה, שברי שומר וקצף לשלב. בדוק את התיבול והוסף מלח, ופלפל, לפי הטעם.
תחתוך את הבגט לחצי לאורכו.
מורחים את מיונז עשבי תיבול על החלק התחתון. למעלה עם העוף, בצל וחסה.
מורחים את המיונז הנותר על החצי השני ומניחים אותו למעלה.
חותכים את הכריך ל 4 חתיכות לעטוף היטב בנייר שעווה או לעטוף פלסטיק.