קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כריך שפמנון קריספי עם סלט כרוב צ'ילי-ליים

כריך שפמנון קריספי עם סלט כרוב צ'ילי-ליים
כריך שפמנון קריספי עם סלט כרוב צ'ילי ליים יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 530 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים, סוכר, כרוב נאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז קמח אורז כקינוח. מתכונים דומים: כריך שפמנון אוזרק עם סלט מחבת חם, טאקו שפמנון עם כרוב ליים ורוטב שמנת Chipotle, ו כריך דגים פריך עם סלט אננס.

הוראות

1
לסלט: להקציף יחד את שמן קנולה, מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר, וסאמבל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הכרוב הגרוס והכוסברה וזורקים לשלב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1
מערבבים את אבקת קארי, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה, ואז מפזרים על כל הצדדים של פילה שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את קמח האורז בצלחת רדודה, ואז לדלות את פילה שפמנון בקמח האורז, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
קמח אורזקמח אורז
3
מחממים את שמן הקנולה במחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את פילה שפמנון לתוך המחבת, עובד בקבוצות במידת הצורך. מטגנים את השפמנון עד חום פריך וזהוב, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את השפמנון המטוגן למגש מרופד מגבות נייר ועונה מיד עם מלח ופלפל. חזור עד שכל הדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שפמנוןשפמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מחלקים את הלחם ל 4 חתיכות שוות, ולאחר מכן לפצל כל אחד לחצי אופקית. מחלקים את סלט הכרוב בין 4 החצאים התחתונים של הלחם, ולאחר מכן מניחים חתיכת שפמנון על כל כריך. למעלה עם החצאים הנותרים של הלחם ומגישים עם פלחי סיד עבור סחיטה על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
שפמנוןשפמנון
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.