כריכונים סלמון נרפא Lemongrass
כריכונים סלמון נרפא Lemongrass נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 127 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זרעי כמון, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 49 שעות ו-2 דקות. נסו כריכי סלמון, מתאבנים סלמון, ו מתאבנים סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט כל התבלינים במחבת יבשה מעל חום בינוני עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מגניב מעט למחוץ מרגמה ועלי או במטחנת תבלינים.
מערבבים את הסוכר, המלח והתבלינים יחד.
בערך לקצוץ הן את גבעולי lemongrass וכוסברה, ולאחר מכן לערבב אותם יחד, זה יכול להיעשות או ביד או במעבד מזון.
הנח את הסלמון, צד העור על קרש חיתוך. משוך את עצמות הסיכה מן הפילה במידת הצורך. לפזר את תערובת ריפוי על הדגים, ולאחר מכן תערובת לימון וכוסברה. (זה אולי נראה כמו הרבה לשפשף אבל להשתמש בכל זה.) כריך הפילה יחד, צד העור החוצה, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. הגדר את החבילה על צלחת, לכסות עם צלחת אחרת או תבנית אפייה קטנה.
מניחים 2 עד 3 פחיות על גבי משקל במורד הדג. מקררים במשך 2 עד 3 ימים מרפרף הסלמון מדי יום.
לפתוח את הסלמון, ולשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להסיר את התבלינים ועשבי תיבול. יבש ביסודיות עם מגבות נייר. חותכים את הסלמון בזווית קלה, דק ככל שאתה יכול.
אם עושים את זה קדימה להניח את הסלמון על מחבת מרופדת קלף, לכסות ולקרר עד מוכן לשרת.
מגישים על פרוסת מלפפון או תפוח אדמה אצבעוני.
מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.