קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

כריכי בקר מגורדים חריפים

כריכי בקר מגורדים חריפים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכי בקר מגורדים חריפים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 559 קלוריות. אם יש לכם פלפל, בירה ללא אלכוהול, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 64%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כריכי בקר מגורדים, כריכי בקר מגורדים, ו כריכי בקר לברביקיו מגורר.

הוראות

1
חותכים צלי לשניים; מניחים ב -4 או 5 קילו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים את הבצל, הפפרונצ 'יני, הג' לפנוס, הבירה, תערובת המרק, השום והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
3
מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
הסר בשר. שומן רזה מנוזל בישול. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר עם שני מזלגות ולחזור איטי סיר; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מגישים 1/2 כוס תערובת בשר על כל גליל עם פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות