כריכי גלידת זנגביל
כריכי גלידת זנגביל עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 336 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, גלידת ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי גלידת זנגביל, כריכי גלידה בטעם דלעת-זנגביל, ו כריכי גלידה בטעם לימון-זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגיות, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, זנגביל טחון, אבקת אפייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מניחים 1/2 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 3 דקות או עד התערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב.
להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; להכות במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים; לחץ בעדינות על כל חלק למעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד. כיסוי וצינה 1 1/2 שעות.
לפתוח כל מנה בצק ומניח על 2 גיליונות של ניילון חופף לעטוף. מכסים כל חלק עם 2 גיליונות נוספים של ניילון חופף לעטוף.
רול, עדיין מכוסה, לעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 30 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר פלסטיק לעטוף; לחתוך בצק עם חותך עוגיות זנגביל 3 אינץ ' כדי ליצור 12 עוגיות.
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
מפזרים עוגיות באופן שווה עם 1/2 כפית סוכר מגורען.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד סט.
הסר עוגיות מגיליונות אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל. חזור על ההליך עם בצק שנותר 1/2 כפית סוכר מגורען.
כדי להכין מילוי, לשלב גלידה וג ' ינג ' ר גבישי, ערבוב היטב.
מורחים 1 1/2 כפות גלידה בצד השטוח של כל אחד 12 עוגיות; העליון עם עוגיות שנותרו, צדדים שטוחים למטה, לחיצה בעדינות. לעטוף כל כריך בחוזקה בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד.