קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

כריכי גלידת מרגריטה

כריכי גלידת מרגריטה
כריכי גלידת המרגריטנים הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 214 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם קליפת ליים, מלח ים גס, סוכר turbinado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.

הוראות

1
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצה, 1 כף קליפת ליים, ומיץ ליים; לנצח 2 דקות או עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קליפת לייםקליפת ליים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/8 כפית מלח שולחן; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מלח שולחןמלח שולחן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה, ומכים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך יומן 6 אינץ'. יומני גלישה בנפרד בניילון נצמד; צמרמורת 3 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
חותכים כל יומן לפרוסות 16 (בעובי של 1/3 אינץ'), ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מפזרים את העוגיות באופן שווה עם הנותרים 2 כפיות קליפת לימון, סוכר turbinado, ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
קליפת לייםקליפת ליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
10
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב במשך 2 דקות על מחבתות על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר מסדינים אפייה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מניחים גלידת וניל ושרבט בקערה בינונית; מקפלים ומערבלים קלות יחד. סקופ 1/4 גביע גלידת תערובת על החלק התחתון של עוגייה אחת, העליון עם עוגייה אחת. מכסים כל כריך בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "