כריכי דג מטוגן עם עגבניות חלפיניו-ממוסמר
אם יש לכם חלפיניו, עגבניות, סודה קלאב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: כריכי דגים מטוגנים, כריכי דגים מטוגנים עם סלט שמנת ורוטב טרטר, ו שימורי דובדבנים Jalapeño-ממוסמרים.
הוראות
ממלאים קערה גדולה במי קרח. בקערה בינונית, להקציף 2 כוסות של הקמח עם 1 כפית מלח.
להקציף סודה המועדון עד הבלילה חלקה. הגדר את הקערה באמבט הקרח; תן לעמוד עד צונן, 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הכמון עם אורגנו ופפריקה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים את תערובת התבלינים. בקערה גדולה, לזרוק בעדינות את העגבניות עם בצל, jalapeo וכוסברה ומתבלים עם מלח.
במחבת גדולה, עמוקה, חום 2 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מניחים מדף מעל תבנית אפייה מעוטרת. עבודה עם שניים בכל פעם, לדלות את פילה דגים בקמח, מתנער כל עודף. לטבול את הפילה בבלילה ומטגנים, פונה פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, 4 דקות; להעביר את המדף. חזור עם הדגים הנותרים.
מסדרים את הלחמניות על משטח עבודה לחתוך הצדדים. למעלה החצאים התחתונים עם תערובת חסה, דגים מטוגנים ועגבניות. סגור את הכריכים והגש מיד.