כריכי הודו בבישול איטי
כריכי הודו בבישול איטי היא מנה עיקרית ללא חלב. מתאים ל-18 ומחירו 96 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-17 גרם חלבון, 11 גרם שומן ובסך הכל 297 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סלרי, לחמניות סנדוויץ' חיטה, גבינה מעבדתית ובצל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-3 שעות ו-15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 38%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כריכי בקר מגוררים בבישול איטי, כריכי בקר בבישול איטי בבישול איטי וקורנדביף בבישול איטי לכריכים.
הוראות
ב-4 qt. בישול איטי, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שהירקות רכים והגבינה נמסה. מערבבים תערובת; כף 1/2 כוס על כל לחמנייה.