תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל כריכי סופלאקי כבש עם סלט יווני ורוטב צוציקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שמן זית, יוגורט חלב מלא, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה יוצא מן הכלל. נסו כריכי סופלאקי כבש עם סלט יווני ורוטב צוציקי, עוף סופלאקי עם רוטב צזיקי וסלט יווני, ו סופלאקי יווני של קיטנקל (כבש משופד בגריל או חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מלפפון פירה, יוגורט, מיץ לימון, שום, מלח, ופלפל בבלנדר עד כמעט חלקה, על 1 דקה. מערבבים במטבעה וצינה, מכוסה, עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מלפפון
שום
פלפל
יוגורט
מנטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
לעטוף פיתות בנייר כסף ולשים בשליש התחתון של התנור כדי להתחמם תוך צלייה כבש.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
כבש
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
3
שים כבש על מתלה משומן של מחבת מטלית ומפזרים מלח ופלפל. טלה מטגן 5 עד 6 סנטימטרים מחום, מתהפך פעם אחת, 12 עד 14 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות, ואז דק פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
בעוד שה עומד, לזרוק יחד מרכיבים סלט בקערה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
דברים חמים כיסים פיתה עם סלט כבש, ואז טפטוף מילוי עם רוטב צוציקי.
אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.