כריכי עוף איטלקיים מהירים
המתכון מהיר כריכי עוף איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, מיקס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: כריכי נקניק איטלקי מהירים, כריכי קציצה איטלקיים מהירים, ו כריכי עוף איטלקיים.
הוראות
לשטח כל חזה עוף לבערך 1/4 אינץ ' עובי בין יריעות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, גבינת פרמזן ותבלינים איטלקיים. לטבול עוף במים, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד במרכז. ממלאים לחמניות עם עוף, חסה, גבינת מוצרלה ורוטב פסטה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto