כריכי פטרוזיליה ובצל מתוק
כריכי פטרוזיליה ובצל מתוק הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, מיונז, וידליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו כריכי פטרוזיליה ובצל מתוק, גריל Gruyère וכריכי בצל מתוקים, ו כריכי תה צנון, פטרוזיליה ולימון-חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 4 (1/8 אינץ ' עבה) פרוסות מהחלק הרחב ביותר של בצל, שמירה על טבעות ללא פגע.
מורחים כל פרוסת לחם עם כ 1 כפית מיונז למעלה 4 פרוסות עם 1 פרוסת בצל כל. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, צדדים מיונז למטה, ולאחר מכן לקצץ בצל סומק עם לחם. רבע כריכים לתוך ריבוע קטן או כריכים משולשים.
סדר 2 גיליונות של נייר שעווה על משטח עבודה.
מורחים הנותרים 2 1/2 כפות מיונז בשכבה דקה על גיליון 1 ולהפיץ פטרוזיליה באופן שווה על השני.
טובלים את כל הקצוות של כריך 1 במיונז למעיל, ואז לטבול פטרוזיליה.
העברה למגש וחזור עם כריכים שנותרו.