כריכי פיתה בקארי תפוחי אדמה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן סלט, יוגורט דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיתה הודו קארי, כיסי טונה בקארי פיתה, ו סלט עוף בקארי בגריל ופיתה.
הוראות
1
במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני, מערבבים בצל ו 1 1/2 כפיות שום בשמן עד בצל הוא צולע ומתחיל חום, על 10 דקות. מערבבים אבקת קארי, כמון, קאיין, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, כ 15 דקות; אם הם מתחילים להישאר, להוסיף 1 עד 2 כפות מים למחבת לפי הצורך. מערבבים פטרוזיליה ועוד מלח לפי הטעם.