קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין

כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין
כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלכם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין, כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין, ו כריכי דגים מזוגגים הויסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את כל החומרים boilin סיר בינוני; להפחית את החום כדי לבשל lowand, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב לעבות זיגוג, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מחממים תנור ל 191°. Coatthe התחתון הצדדים של מחבת כיכר עםריסוס מקל ולהניח בצד. ב largebowl, להשרות קוביות לחם במרק עוף, ערבוב לעתים קרובות, עד נוזל סופג ולחם מתחיל להתפרק, 4-5minutes. מבשלים בייקון במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני עד השומן הוא שניתנו וbacon מתחיל פריך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להוסיף בצל ירוק (חלקים לבנים וחיוורים בלבד), סלרי, זנגביל ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilvegetables להתחיל לרכך, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
תן מגניב במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בצל ירוק ומערבבי לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף 2 כפות זיגוג הויסין, בצל ירוק שנותר (חלקים כהים-ירוקים), בשר בקר, חזיר, הנותרים 4 מרכיבים. שימוש בידיים שלך, לעבוד את כל החומרים יחד עד מאוד משולב ותערובת הוא מתחיל לקבל דביק. לארוז תערובת מוכנה, לחיצה על לחסל כל airpockets ו mounding במרכז. כסה עם נייר כסף. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף; מחבת כיכר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים קציץ בשר במשך 30 דקות. Uncoverand להפיץ 2 כפות זיגוג hoisin מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים עד לקריאה מיידית thermometerregisters 74° כאשר מוכנס למרכז לחם, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תנו לקציץ בשר לנוח 20 דקות. שימוש במרית פלקסיבל, להעביר קציץ בשר לplatter או קרש חיתוך. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
בואו מגניב, לכסות, ולהירגע.
1
לזרוק ירקות, הבא 3 מרכיבים, ו 2 כפיות שמן בקערה בינונית מעיל.כיסוי וצינה, משליך מדי פעם, במשך 1 שעה או עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים קציץ בשר ל-12 פרוסות.
3
חום 2 כפיות oilin מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.עבודה בקבוצות והוספת שמן additionaloil על ידי כפית לפי הצורך, מטגנים מפסלי בשר עד השחמה כתמים ו heatedthrough, כ 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקום טוסטים על צלחות; מברשת עם זיגוג וראש עם פרוסת קציץ בשר.
5
Drainsalad, אם באמצעות; תל על גבי קציץ בשר, חלוקת שווה.
6
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

מרכיבים