כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלכם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין, כריכי קציץ בשר עם זיגוג הויסין, ו כריכי דגים מזוגגים הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את כל החומרים boilin סיר בינוני; להפחית את החום כדי לבשל lowand, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב לעבות זיגוג, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מחממים תנור ל 191°. Coatthe התחתון הצדדים של מחבת כיכר עםריסוס מקל ולהניח בצד. ב largebowl, להשרות קוביות לחם במרק עוף, ערבוב לעתים קרובות, עד נוזל סופג ולחם מתחיל להתפרק, 4-5minutes. מבשלים בייקון במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני עד השומן הוא שניתנו וbacon מתחיל פריך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להוסיף בצל ירוק (חלקים לבנים וחיוורים בלבד), סלרי, זנגביל ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilvegetables להתחיל לרכך, 3-4 דקות.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף 2 כפות זיגוג הויסין, בצל ירוק שנותר (חלקים כהים-ירוקים), בשר בקר, חזיר, הנותרים 4 מרכיבים. שימוש בידיים שלך, לעבוד את כל החומרים יחד עד מאוד משולב ותערובת הוא מתחיל לקבל דביק. לארוז תערובת מוכנה, לחיצה על לחסל כל airpockets ו mounding במרכז. כסה עם נייר כסף. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף; מחבת כיכר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
רוטב שומשום יפני מוכן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים קציץ בשר במשך 30 דקות. Uncoverand להפיץ 2 כפות זיגוג hoisin מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים עד לקריאה מיידית thermometerregisters 74° כאשר מוכנס למרכז לחם, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תנו לקציץ בשר לנוח 20 דקות. שימוש במרית פלקסיבל, להעביר קציץ בשר לplatter או קרש חיתוך. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
בואו מגניב, לכסות, ולהירגע.
1
לזרוק ירקות, הבא 3 מרכיבים, ו 2 כפיות שמן בקערה בינונית מעיל.כיסוי וצינה, משליך מדי פעם, במשך 1 שעה או עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים קציץ בשר ל-12 פרוסות.
3
חום 2 כפיות oilin מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.עבודה בקבוצות והוספת שמן additionaloil על ידי כפית לפי הצורך, מטגנים מפסלי בשר עד השחמה כתמים ו heatedthrough, כ 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקום טוסטים על צלחות; מברשת עם זיגוג וראש עם פרוסת קציץ בשר.
5
Drainsalad, אם באמצעות; תל על גבי קציץ בשר, חלוקת שווה.