כריכי שפמנון קייג'ון עשויים להיות רק קריאולי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 335 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פילה שפמנון, מיונז, מלח מתובל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו שפמנון קייג'ון, הדרך שלי, שפמנון קייג'ון, ו שפמנון קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הפלפל המתובל, אבקת הצ ' ילי, הקאיין והמלח המתובל; מפזרים מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2
במחבת גדולה מבשלים פילה בכפית 1 שמן במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר ושמור על חום.
4
באותה מחבת הקפיצו בצל בשמן שנותר עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
7
מורחים על לחמניות; מעל כל אחד מהם עלה רומיין ופילה. החלף צמרות.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סקייפול פינו גרי. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
סקייפול פינו גרי
קש חיוור בצבע עם תווים של מנגו, פריחת הדרים ובננה באף. על החיך מחרוזת של פירות טרופיים נפרשת לטעמי קלמנטינה, מנגו, אשכולית ובננה. תווים טרופיים אלה ממשיכים לאורך כל הגימור הארוך והמתמשך.