קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

כריכי תה סלמון מעושן

כריכי תה סלמון מעושן
כריכי תה סלמון מעושן עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם חמאה, סלמון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו כריכי תה סלמון מעושן, כריכי תה סלמון מעושן, ו סלמון מעושן וכריכי ביצה קצוצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור חמאת עשבי תיבול, לשלב את כל מרכיבי החמאה במיקסר מצויד מצורף משוט. הכה עד מעורב, אבל לא להצליף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור הכריכים, יש את החנות פורסת את הלחם לאורכו על מבצעה בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. (אם זה לא אפשרי, אתה יכול לחתוך אותו לרוחב עם סכין חדה מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
לפרוס 40 פרוסות לחם ולהפיץ את כולם עם שכבה דקה של חמאת עשב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מניחים סלמון מעושן על 20 הפרוסות. למעלה עם 20 פרוסות הלחם האחרות, צד החמאה למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מניחים את הכריכים על תבנית אפייה ועוטפים עם פלסטיק. מקררים עד שהחמאה קרה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מניחים את הכריכים על קרש חיתוך. עם סכין חדה מאוד, לחתוך את הקרום, לחתוך כל כריך גדול חצי לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי באלכסון פעמיים כדי להפוך את סך של 40 משולשים קטנים. (אם הלחם נחתך לרוחב, בצע את כיווני ההרכבה, ואז לחתוך את הקרום לחתוך באלכסון, פעמיים, כדי להפוך 20 משולשים קטנים.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מגישים מקורר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.