קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

כתום-ג'ינג'ר בגריל צלעות קצרות ללא עצמות עם בצל ירוק-בוטנים להתענג

כתום-ג'ינג'ר בגריל צלעות קצרות ללא עצמות עם בצל ירוק-בוטנים להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתום ג'ינג'ר בגריל צלעות קצרות ללא עצמות עם בצל ירוק בוטנים להתענג. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 79 גרם שומן, ובסך הכל של 983 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.31 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר חום, גרגירי פלפל שז'ואן, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו סלמון בגריל עם ג'ינג'ר ותבשיל בצל ירוק, צלעות קצרות קוריאניות מבושלות באטיות עם בצל ירוק ואגס, ו ג'ינג'ר לבישול איטי-צלעות קצרות סויה אורז ירוק עם ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב בסיר את המיץ, הסוכר, התמרי, גרגרי הפלפל, הפלפל הטחון, המלח, האניס והג ' ינג ' ר. מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להפחתה בחצי. זן וקריר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תמריתמרי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לצלעות הקצרות ללא עצמות בגריל: זורקים את הצלעות עם 1/2 כוס מהזיגוג, ושומרים את הזיגוג שנותר. מניחים בצד את הצלעות בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מכינים את הגריל לצלייה ישירה בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות ללא עצמותצלעות בקר קצרות ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את הצלעות מן זיגוג, מנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מברישים את הצלעות בשמן ומפזרים מלח ופלפל. צולים את הצלעות עד שהן חרוכות יפה ועדיין ורודות באמצע, כ -3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים מדי פעם את הצלעות בזיגוג השמור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
שלב את הבוטנים, הבצל, הסוכר, הפלפל האנגלי, הקינמון ופזר מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום מולבןשום מולבן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מעבירים את הצלעות לפלטה ומעליהם את התענוג הבצל-בוטנים הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום מולבןשום מולבן
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו החתימה של דריוש עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו חתימת דריוש
מרלו חתימת דריוש
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון ופצח גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק