קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות8
ציון בריאות94
מגזין

כתף חזיר צלויה איטית

כתף חזיר צלויה איטית
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כתף חזיר, שיני שום, תפוחי אדמה, ושמן צמחי. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר צלויה איטית, צלוי כתף חזיר מבושל איטי, ו כתף טלה צלויה איטית עם אנשובי ורוזמרין.

הוראות

1
יום קודם לכן, להשתמש בסכין חדה מאוד להבקיע את העור של החזיר בצורה קריס קרוס במרווחי 1cm. (שאל הקצב שלך לעשות את זה אם אתה מעדיף.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את השום, פפריקה, שמן, מיץ לימון ומלח כפית 1 בקערת ערבוב. לשפשף את המרינדה הזאת על כל החזיר, לכסות ולהשאיר במקרר במשך 12-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
למחרת, מחממים תנור 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים את תפוחי האדמה בתוך פח קלייה כדי להפוך את שמיכת פוך לבשר, זמירה אותם שטוח אם אתה צריך. שב את החזיר למעלה, ואז שפוך כל מרינדה בתוספת כוס מים על החזיר. מבשלים 30 דקות כדי להתחיל את crisping crisping למעלה. עכשיו להנמיך את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז 2, לכסות את הפח עם לסכל ומבשלים 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ולהשאיר לנוח במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם רוטב תפוחים, לראות להלן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה