קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד

לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד
צריך קינוח צמחוני? לבבות עוגיות אגוזי לוז טבולים שוקולד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שקדי אגוזים טבולים שוקולד קצרצרים, לבבות עוגיות קצרצרים אגוזי לוז, ו שוקולד טבל עוגת זנגביל.

הוראות

1
תהליך 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים קלויים והבא 4 מרכיבים במעבד מזון עד אגוזים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה, וניל וחלמון ביצה; דופק עד שהחמאה נחתכת באופן שווה ותערובת מתחילה לבוא יחד, מגרדת את הצדדים של המכונה פעם או פעמיים. (הבצק יהיה מתפורר מאוד ולא יכול לבוא יחד באופן מלא עד ללוש.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
הסר את הבצק מהמעבד, ולוש קלות 2 או 3 פעמים. להשתטח לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, ולהירגע לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
הסר מהמקרר 10 דקות לפני גלגול.
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים צורות לב עם חותך עוגיות 2 1/2 אינץ', ומניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף. לאסוף ולאסוף שאריות בצק, ולחתוך שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים 10 עד 12 דקות או רק עד הקצוות להפוך חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור, להעביר עוגיות מתלה חוט, מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
ממיסים שוקולד בדוד כפול על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, או במיקרוגל ב 1 1/2 עד 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות. מגניב במקצת. טובלים חצי מכל עוגייה לתוך שוקולד נמס, ומניחים על נייר אפייה מצופה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
11
מפזרים אגוזי לוז קצוצים, אם תרצה, ומקררים על 15 דקות או רק עד ערכות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
12
הסר מהמקרר, ולאחסן בשכבה אחת במיכל אטום עד 2 ימים.
13
* לקלף אגוזי לוז, צלי ב 350 במשך 6 עד 8 דקות, ולשפשף במגבת תוך חם כדי הסרת עורות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
14
** למטרות בדיקה, השתמשנו בשרפן ברגר שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת