לבבות רומיין עם פלפלים קלויים ורוטב קברלס
לבבות של רומיין עם פלפלים קלויים ורוטב קברלס יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפלים, מיץ לימון, לבבות של רומיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לבבות רומיין עם פלפלים קלויים ורוטב קברלס, לבבות של סלט רומיין עם רוטב סויה שמנת, ו לבבות רומיין עם רוטב גבינת עיזים.
הוראות
הניחו צ ' ילי ופלפלים בצדדים על מדפים של מבערי גז והדליקו את הלהבה גבוה. (או לצלות על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום.) צלוי, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות.
להעביר לקערה, ואז לכסות ולתת קיטור 10 דקות. לקלף, זרע, ולחתוך לרצועות דקות.
להקציף יחד חומרי הלבשה בקערה גדולה.
טובלים כל עלה רומיין ברוטב למעיל, מתנערים עודף, ומסדרים על מגש. לזרוק רצועות פלפל נשאר ההלבשה ולפזר על רומיין.
* פלפלים ניתן קלוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* אתה יכול להפוך את ההלבשה 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.