לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת"
לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב " קרם " עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 389 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, ירקות התינוק, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, פטוצ'יני ברוטב פטריות פורצ' יני, ו פטריות פורטבלו בגריל ברוטב שמנת פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פורצ ' יני ומים רותחים בקערה. להשרות עד רך, כ -30 דקות. מאמץ, לחיצה על כל הנוזל. קוצצים פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים תפוחי אדמה ובצל כוס 1/2 במעבד עד טחון דק וכמה צורות נוזליות. הפוך את התערובת למגבת מטבח. לאסוף מגבת סביב ולסחוט תערובת יבשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
לגרד לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות בצל ו-4 המרכיבים הבאים. מערבבים עד הבלילה הופך לח.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
תוסיף פורצ ' יני.
6
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי מעיל תחתון; חום מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, טיפה תערובת תפוחי אדמה למחבת על ידי scant 1/4 חופנים. להשתטח לתוך 2 1/2 סיבובים אינץ'. מבשלים עד הזהב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לתבנית אפייה גדולה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 400°f תנור עד פריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים שמנת חמוצה nondairy, עירית, ו 1 1/2 כפות חומץ בקערה קטנה כדי להתמזג.