לביבות קישואים
לביבות קישואים עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -40 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קישואים, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו לביבות קישואים, לביבות קישואים, ו לביבות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מגררים את הקישואים לקערה בעזרת הצד הסורג הגדול של פומפיה בקופסה. מערבבים מיד את הבצל והביצים. מערבבים 6 כפות מהקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל. (אם הבלילה דקה מדי מהנוזל שבקישואים, הוסיפו את 2 כפות הקמח הנותרות.)
מחממים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') על אש בינונית וממיסים 1/2 כף חמאה ו 1/2 כף שמן יחד בתבנית. כשהחמאה חמה אך לא מעשנת, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומשליכים כפות מרק גדושות של בלילה לתבנית. מבשלים את הלביבות כ -2 דקות מכל צד, עד להשחמה.
מניחים את הלביבות על תבנית גיליון ושומרים על חום בתנור. נגבו את המחבת במגבת נייר יבשה, הוסיפו עוד חמאה ושמן למחבת, והמשיכו לטגן את הפנקייק עד שכל הבלילה משמשת. הלביבות יכולות להישאר חמות בתנור עד 30 דקות.