לביבות ריקוטה לימון עם ריבת פירות יער טריים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לביבות ריקוטה לימון עם ריבת פירות יער טריים. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 36 . גשו לסופר וקנו תותים, סוכר, פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: לביבות ריקוטה לימון, לביבות ריקוטה לימון עם קורד לימון ופטל טרי, ו ריבת ברי דובדבן.
הוראות
מחממים שמן צמחי בגודל 2 אינץ ' בסיר גדול וכבד עד שהוא רושם 370 מעלות צלזיוס.
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הגרידה והמלח.
מקציפים יחד את גבינת הריקוטה, הביצים, הסוכר המגורר והווניל בקערה אחרת, ואז מקציפים לתערובת הקמח. עבודה בקבוצות, בעדינות ירידה כפות של הבלילה ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד זהוב עמוק, כ 3 דקות לכל אצווה.
מעבירים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז. אבק בנדיבות בסוכר קונדיטורים, מקשט בגרידת לימון ומגיש עם ריבת פירות יער מהירה.
מערבבים בקערה את הגרגרים ו -1 / 2 כוס הסוכר ומועכים גס עם מועך תפוחי אדמה.
תנו לפירות היער לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות כדי לאפשר לפירות היער לשחרר מעט מהמיץ שלהם. טועמים למתיקות הרצויה ומוסיפים את יתרת הסוכר במידת הצורך.
מעבירים פירות יער לסיר בינוני, מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עד להסמכה, כ -5 דקות.
מעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר עד להתקררות או מגישים מיד: מעבירים לקערה ומניחים את הקערה מעל אמבט קרח, תוך ערבוב עד להתקררות הריבה.