קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות8
מגזין

לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche

לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche
לביבות תפוחי האדמה המתכונים עם סלמון מעושן, קוויאר, וtragon Crème Fraîche יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 20. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם כל מטרה קמח, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: בליני כוסמת עם סלמון מעושן, קרם פרש וקוויאר, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. באמצעות צד גס של פומפיה תיבת או מעבד מזון מצויד להב פומפיה גס, תפוחי אדמה לגרוס. עבודה בקבוצות, לעטוף תפוחי אדמה במגבת מטבח ולסחוט נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פומפיהפומפיה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
העברה לקערה גדולה. חזור על התהליך עם בצל; להוסיף קערה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את 4 המרכיבים הבאים לתערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, ירידה תערובת תפוחי אדמה על ידי 1/4 כוסים למחבת; לשטח עד סיבובים 3 אינץ'. מטגנים לביבות עד חום זהוב בתחתית, הוספת שמן יותר על ידי כפות לפי הצורך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לביבות לגיליון אפייה מעוטר; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים קרם fraîche וטרגון טרי קצוץ בקערה קטנה כדי להתמזג. מחלקים סלמון מעושן בין לביבות. מעל כל לביבה עם מנה של טרגון קרם פרש, ואז קוויאר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
קרם פרשקרם פרש
סלמון מעושןסלמון מעושן
קוויארקוויאר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה