קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת גדולה מעל קערה גדולה. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר כמה תפוחי אדמה, ואחריו חלק הבצל, לתוך המסננת. חזור עד שכל תפוחי האדמה והבצל משמשים למעלה. (לסירוגין תפוחי אדמה ובצל מונע תפוחי אדמה מ discoloring.) לסחוט או ללחוץ על כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר. אפשר לנוזל המצטבר לעמוד בקערה אחרת למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את החלק המימי אבל שומרים את הדבק העבה והעמילני בתחתית.
3
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה-בצל לקערה גדולה ונקייה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיף את הדבק עמילני, חלמונים ביצה, בצל ירוק, תפוחי אדמה fl שלנו או ארוחה מצה, חמאה, מלח, פלפל, ואבקת אפייה ומערבבים היטב. בקערה בינונית נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים את החלבונים לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לגרוף 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל פנקייק. שטחו בעדינות עם מרית. מטגנים עד הפנקייקים הם פריכים וחומים זהובים, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים מיד או לחמם בתנור 177° במשך כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם שמנת חמוצה ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8
© 2013 מארק פדרמארק ראס פדרמן ראס פדרמן, נכדו של המייסד, ג 'ואל ראס, השתלט על ראס & בנות מהוריו בשנת 1978 והעביר אותו לדור הרביעי, בתו, ניקי ואחיינו ג' וש, בשנת 200
9
הוא הופיע בנפרד בפאנלים בסמית ' סוניאן, במוזיאון של העיר ניו יורק, בספרייה הציבורית של ניו יורק, ובוועידה של איגוד עיתונאי המזון, בין היתר. מארק וראס & Daughters הופיעו לאחרונה בסרט התיעודי PBS The Jews of New York; בסדרה של לידיה בסטיאניץ 'PBS Lidia Celebrates America; וב-Anthony Bourdain' S No Reservations.