לביבות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת גדולה מעל קערה גדולה. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר כמה תפוחי אדמה, ואחריו חלק הבצל, לתוך המסננת. חזור עד שכל תפוחי האדמה והבצל משמשים למעלה. (לסירוגין תפוחי אדמה ובצל מונע תפוחי אדמה מ discoloring.) לסחוט או ללחוץ על כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר. אפשר לנוזל המצטבר לעמוד בקערה אחרת למשך 2 עד 3 דקות.
יוצקים את החלק המימי אבל שומרים את הדבק העבה והעמילני בתחתית.
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה-בצל לקערה גדולה ונקייה.
מוסיף את הדבק עמילני, חלמונים ביצה, בצל ירוק, תפוחי אדמה fl שלנו או ארוחה מצה, חמאה, מלח, פלפל, ואבקת אפייה ומערבבים היטב. בקערה בינונית נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים את החלבונים לתערובת תפוחי האדמה.
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לגרוף 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל פנקייק. שטחו בעדינות עם מרית. מטגנים עד הפנקייקים הם פריכים וחומים זהובים, על 4 דקות לכל צד.
מגישים מיד או לחמם בתנור 177° במשך כ 6 דקות.
מגישים עם שמנת חמוצה ורסק תפוחים.
© 2013 מארק פדרמארק ראס פדרמן ראס פדרמן, נכדו של המייסד, ג 'ואל ראס, השתלט על ראס & בנות מהוריו בשנת 1978 והעביר אותו לדור הרביעי, בתו, ניקי ואחיינו ג' וש, בשנת 200
הוא הופיע בנפרד בפאנלים בסמית ' סוניאן, במוזיאון של העיר ניו יורק, בספרייה הציבורית של ניו יורק, ובוועידה של איגוד עיתונאי המזון, בין היתר. מארק וראס & Daughters הופיעו לאחרונה בסרט התיעודי PBS The Jews of New York; בסדרה של לידיה בסטיאניץ 'PBS Lidia Celebrates America; וב-Anthony Bourdain' S No Reservations.