קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

לבנדר קרם ברולה

לבנדר קרם ברולה
קרם לבנדר ברולה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 669 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, חלמונים, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו קרם לבנדר ברולה עם אוכמניות טריות, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להביא שמנת, לבנדר, וניל לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
3
בקערה, לנצח חלמונים ו 1/4 כוס סוכר להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת בסדר לקערה עם חלמונים. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך תערובת שמנת; מערבבים. לשטוף שעועית ולתת יבש לשימושים אחרים. זרוק לבנדר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים תערובת קרם פודינג באותה מידה לתוך 4 מנות קרם brle crme או ramekins (כל אחד על 1 ב. עמוק ו 5 1/2 ב. wide). הגדר מנות במחבת 2 אינץ 'עמוק 11 על ידי 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הגדר מחבת על מתלה של תנור 300. בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך מחבת עד לרמה של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד רפרפת נענוע רק מעט כאשר מזועזע בעדינות, 15 עד 18 דקות. עם מרית רחבה, בזהירות להרים מנות מים על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
בואו קינוחים מגניב, ואז לכסות ולקרר עד קר לגעת, על 1 שעה או עד 1 יום.
9
במחבת בגודל 6 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני, לנער 2/3 כוס סוכר עד צבע ענבר נמס חיוור, 8 עד 10 דקות. עובד במהירות, לטפטף על רבע סירופ סוכר חם מעל 1 פודינג בכל פעם. מיד להטות צלחת כך סירופ זורם באופן שווה על פודינג. סירופ מתקשה כמעט בבת אחת. חזור על זיגוג רפרפת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים, או לתת קינוחים להירגע עד 1 שעה כך זיגוג מתמוסס קצת ונעשה רזה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.