קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe)

לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe)
לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe) עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 404 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו טופו, שורש ווסאבי, shinshu שירו מיסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שומשום שחור אוטסו, מבשלים את הספר: קאפקייקס שחור תחתון, ו מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן.

הוראות

1
Mise en
1
הכן את מלאי dashi.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מלח קל את הדגים משני הצדדים ומניח במקרר, מכוסה באופן רופף, במשך 1 שעה. (ריפוי זה עוזר לרכז את טעמו.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את הדג, לנגב את לחות עודפת על פני השטח שלו עם מגבת נייר, לחתוך אותו לחתיכות 3/4 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
לקצץ את הראש התחתון של כרוב נאפה, להפריד את העלים, ולשטוף היטב כדי להסיר לכלוך, במיוחד על הגבעולים. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפהכרוב נאפה
5
מניחים עלה כרוב שטוח על קרש חיתוך. החל מקצה הגבעול הלבן, לחתוך את העלה באלכסון חדה לחתיכות רחבות 2 אינץ'. (
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
Cuttting העלה בזווית חושף יותר שטח הפנים עבור ספיגת מרק.) קטע את החלק הירוק של העלה במחצית או שלישים, כדי להפוך חתיכות בגודל ביס. חזור עם העלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
לשטוף, לטפוח יבש, ולהסיר כל עלים מתים הנחה של negi. לקצץ את השורש ולפרוס את הלבנים והירוקים בזווית כדי ליצור חתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
8
לנקז, לטפוח יבש, ולחלק את טופו ל 4 בלוקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
לנגב את כל לכלוך על enoki ו shimeji עם מגבת נייר לחה. לקצץ את השורש ולהפריד את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
יש לשטוף ולייבש את עלי המזונה. לקצץ את העלים לחתוך את הגבעולים לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיזונהמיזונה
11
קוק somen באמצעות הוראות החבילה שלה.
12
ניקוז ושמורה.
1
הכן את המרק על ידי שילוב של חלב סויה, dashi, מלח 1/2 כפית, ושירו מיסו בקערה, לטאטא כדי להתמזג היטב. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
דאשי.דאשי.
מיסומיסו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את הכרוב, negi, טופו, פטריות enoki, ופטריות shimeji לסיר חם, הסדרת כל מרכיב לקבוצות מסודרות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל במשך 5 דקות. לפקוח עין על החומרים שלך כפי שהם מבשלים. במידת הצורך, לחץ אותם לתוך המרק כפי שהם מבשלים כך שהם צדים אחיד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לחשוף את הסיר ולסדר את פרוסות הבקלה השחורות על גבי מרכיבים אחרים. מבשלים עד הדג מבושל דרך, 3 עד 5 דקות. לרפרף את כל חלאות שבונים על פני השטח של המרק.
מרכיבים שתצטרך
SablefishSablefish
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף את mizuna ומבשל במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיזונהמיזונה
1
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מגישים את החומרים יחד עם המרק בקערות קטנות, מדגיש כל קערה עם ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לאחר שרוב מרכיבי הסיר החמים נאכלו ורק מרק נשאר, לסיים את המרק על ידי ביצוע צלצול של somen.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את somen מראש מבושל למרק ומביאים לרתיחה על חום בינוני. ברגע שהסיר החם רותח, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מגישים את האטריות ואת המרק בקערות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.