קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין

לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין
לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 94 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גזר, רגלי ברווז, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. עונת הברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מחממים גרגיר שמן, כ 2 כפות, על חום בינוני גבוה במחבת ovenproof גדול מספיק כדי להחזיק את הברווז בשכבה אחת צמודה. עבודה בקבוצות, חום את רגלי הברווז, צד העור למטה, כ 7 דקות. להעיף אותם ולאחר מכן חום בצד השני, על 4 דקות יותר. שמור את רגלי הברווז השחומות על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להשליך את רוב השמן, משאיר רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מטגנים את הירקות, ערבוב לעתים קרובות
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
התאמת החום במידת הצורך כדי למנוע שריפה, עד שהם מתרככים ו
6
להיות חום מקורמל עשיר, כ -12 דקות.
7
מוסיפים את רסק העגבניות ורוזמרין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתרכז ומחשיך, על 5 דקות. Deglaze המחבת עם יין, גירוד התחתון עם כף.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להחזיר את הברווז למחבת, צד העור למטה, הוספת כל מיצים שהצטברו על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את הזיתים ומספיק מרק כדי בקושי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
טבעת מרק לרתיחה, ולאחר מכן להעביר את המחבת חשופה לתנור. צולה את הברווז בתנור, בודק כדי לוודא שהנוזל רותח
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בעדינות רבה. לאחר 45 דקות, להפוך את הרגליים מעל ולהמשיך לבשל, צליעה
12
הברווז עם צלימת נוזל כל 10 דקות עד שהבשר מתחיל
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
כדי להתכווץ מהעצם, כ -45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
14
כפית ולזרוק כל שומן שצף על פני השטח של נוזל צליה. התאימו את התיבול במלח ופלפל והגשו בקערות חמות ורדודות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות