לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין
לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 94 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גזר, רגלי ברווז, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. עונת הברווז עם מלח ופלפל.
מחממים גרגיר שמן, כ 2 כפות, על חום בינוני גבוה במחבת ovenproof גדול מספיק כדי להחזיק את הברווז בשכבה אחת צמודה. עבודה בקבוצות, חום את רגלי הברווז, צד העור למטה, כ 7 דקות. להעיף אותם ולאחר מכן חום בצד השני, על 4 דקות יותר. שמור את רגלי הברווז השחומות על צלחת.
להשליך את רוב השמן, משאיר רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מטגנים את הירקות, ערבוב לעתים קרובות
התאמת החום במידת הצורך כדי למנוע שריפה, עד שהם מתרככים ו
להיות חום מקורמל עשיר, כ -12 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ורוזמרין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתרכז ומחשיך, על 5 דקות. Deglaze המחבת עם יין, גירוד התחתון עם כף.
להחזיר את הברווז למחבת, צד העור למטה, הוספת כל מיצים שהצטברו על הצלחת.
מוסיפים את הזיתים ומספיק מרק כדי בקושי לכסות.
טבעת מרק לרתיחה, ולאחר מכן להעביר את המחבת חשופה לתנור. צולה את הברווז בתנור, בודק כדי לוודא שהנוזל רותח
בעדינות רבה. לאחר 45 דקות, להפוך את הרגליים מעל ולהמשיך לבשל, צליעה
הברווז עם צלימת נוזל כל 10 דקות עד שהבשר מתחיל
כדי להתכווץ מהעצם, כ -45 דקות יותר.
כפית ולזרוק כל שומן שצף על פני השטח של נוזל צליה. התאימו את התיבול במלח ופלפל והגשו בקערות חמות ורדודות.