קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר

לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר
לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 891 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בייקון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גזר מטוגן, לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, ו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד בקושי רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסננים ומיד לצלול לתוך אמבט מי קרח כדי להתקרר; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
בתבשיל גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא הופך את השומן שלו לפריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
לנקז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
יוצקים את כל שומן הבייקון מהתבשיל; להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מוסיפים את בצל הפנינה ו 1 כף מים ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
כאשר הבצל רך, מוסיפים את כל הפטריות וחמאת השום, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים עד שהפטריות מתרככות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
בינתיים, מתבלים את ההליבוט משני הצדדים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
הליבוטהליבוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מוסיפים את עגל jus לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים את ההליבוט, מכסים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
12
מוסיפים את האספרגוס, העגבניות והבייקון לתבשיל. להחזיר לרתיחה ומבשלים עוד 2 עד 4 דקות, עד שיפוד מתכת יכול להיות מוכנס בקלות לתוך הדג, וכאשר נשאר במשך 5 שניות, מרגיש רק חם כאשר נגע השפה שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
13
מקשטים את הדג עם עירית פרוסה ומגישים ליד השולחן מן התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
חמאת שום
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
15
- עושה על 1/2 פאונד -
16
לעטוף את הפטרוזיליה בכיכר של cheesecloth (או מגבת נייר) ולסחוט כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
17
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל דוכן עד שמנת. (זה יכול להיעשות גם ביד בקערת ערבוב גדולה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
18
מוסיפים את השום, שאלוט ופטרוזיליה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
19
להעביר את החמאה למיכל פלסטיק ולאחסן, אטום היטב, עד 1 שבוע במקרר או עד 1 חודש במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20
קונפי עגבניות
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
21
- עושה על 30 חתיכות -
22
מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולסדר את העגבניות על המחבת. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל לבן וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
24
מפזרים את עלי הקורנית על העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
25
אופים את העגבניות במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהן התמוטטו והשתטחו קצת והשחימו קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
27
להעביר את העגבניות למיכל ולאחסן, אטום היטב, במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.