לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר
לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1285 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 75 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי של גורדון רמזי עם לימון, פטרוזיליה ושום, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו רוסטביף ופודינג יורקשייר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400°F (200°C). מתבלים את הבשר במלח ופלפל; צורבים במחבת צלייה חמה עם שמן זית לחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
העברה לתנור; צלי, המאפשר 15 דקות קילו (450 גרם) עבור נדיר או 20 דקות קילו (450 גרם) עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הפוך את הבלילה פודינג יורקשייר: לנפות את הקמח ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הביצים וחצי חלב; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
5
מערבבים בחלב שנותר; תן לבלילה לנוח.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
6
כאשר בשר מבושל, להעביר אותו צלחת מחוממת; לתת לו לנוח, מכוסה קלות בנייר כסף, במקום חם בזמן שאתה מבשל את puddings ולעשות את הרוטב. להעלות את התנור ל 232° (230°C). שים 1 כפית (5 מ " ל) שמן צמחי-או חם מן המחבת צלייה-לכל קטע של מגש פודינג יורקשייר 12 חור (או מגש מאפין); לשים אותו בתנור על המדף העליון עד חם מאוד, כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, להקציף בלילת פודינג שוב. ברגע שאתה לוקח את המגש מהתנור, מצקת בבלילה כך שכל כוס מלאה שלושה רבעים (זה צריך לרחוש); מיד לשים את המגש בחזרה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים במשך 12 עד 20 דקות עד puddings יורקשייר הם עלו היטב, חום זהוב, פריך. אל תפתח את דלת התנור עד הסוף או שהם עלולים להתמוטט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי להפוך את הרוטב, לשפוך את השומן העודף מן המחבת צלייה, מקום מחבת על חום בינוני, ולהוסיף את הקורנית, שום, בצל, ועגבניות. מבשלים 4 עד 5 דקות, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. סקווש את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה כדי לעזור לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כרוב סגול, פרוס דק
10
יוצקים את המניה; מבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להעביר רוטב דרך מסננת, הקשה על ירקות כדי לחלץ טעם. להביא רוטב בחזרה לרתיחה; להפחית עקביות רוטב. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחה
קפה מבושל חזק וחם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
לגלף את הבשר דק.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מגישים עם רוטב ופודינג יורקשייר, יחד עם כרוב מוקפץ, גזר מזוגג, ותפוחי אדמה צלויים.