קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון

לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון
והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם חניתות אספרגוס בינוני עבה, עלים של 4, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, לבשל את הספר: טריקל, ו לבשל את הספר: בננה טארט טאטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ולשפשף אותו לתוך הקמח עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים בחלמון ביצה ומספיק מים כדי לעשות בצק מוצק. אתה תמצא שאתה צריך על כף מים או אפילו פחות. 
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מגלגלים את הבצק החוצה כדי להתאים מחבת 9 אינץ '(22 ס " מ) טארט (החיים יהיו קלים יותר כאשר אתה בא לחתוך את הטארט אם יש לך מחבת עם תחתית נשלפת), לחיצה על המאפה ישר לתוך הפינות. לדקור את בסיס המאפה עם מזלג, ואז לקרר אותו במשך עשרים דקות טובות. אל תתפתו להחמיץ את הצעד הזה; הקור יעצור את הבצק מתכווץ בתנור. בינתיים, מחממים את התנור ל 204° (200°C).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים עיוור במשך שתים עשרה עד חמש עשרה דקות, עד המאפה הוא זהוב חיוור ויבש למגע. 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C). להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, ירידה באספרגוס, ולתת לו להתבשל במשך שבע או שמונה דקות בערך, עד שהוא די רך. זה יקבל יותר בישול מאוחר יותר, אבל אתה רוצה שזה יהיה רך ביסודיות לאחר זמנה בתנור, כמו המרקם שלה בקושי ישתנה מאוחר יותר תחת פודינג. 
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שים את השמנת בקנקן או בקערה והכה בביצים בעדינות עם מזלג. קוצצים בגסות את הטרגון ומוסיפים אותו לקרם עם תיבול של מלח ופלפל שחור. חותכים את האספרגוס לאורכים קצרים, הסרת כל קצוות קשים. לפזר אותו על הקליפה אפוי חלקית, ואז לשפוך את תערובת שמנת וביצה ולפזר את הגבינה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים במשך כארבעים דקות, עד המילוי הוא זהב ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חמים.