קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון

לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון
והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם חניתות אספרגוס בינוני עבה, עלים של 4, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, לבשל את הספר: טריקל, ו לבשל את הספר: בננה טארט טאטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ולשפשף אותו לתוך הקמח עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים בחלמון ביצה ומספיק מים כדי לעשות בצק מוצק. אתה תמצא שאתה צריך על כף מים או אפילו פחות. 
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מגלגלים את הבצק החוצה כדי להתאים מחבת 9 אינץ '(22 ס " מ) טארט (החיים יהיו קלים יותר כאשר אתה בא לחתוך את הטארט אם יש לך מחבת עם תחתית נשלפת), לחיצה על המאפה ישר לתוך הפינות. לדקור את בסיס המאפה עם מזלג, ואז לקרר אותו במשך עשרים דקות טובות. אל תתפתו להחמיץ את הצעד הזה; הקור יעצור את הבצק מתכווץ בתנור. בינתיים, מחממים את התנור ל 204° (200°C).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עיוור במשך שתים עשרה עד חמש עשרה דקות, עד המאפה הוא זהוב חיוור ויבש למגע. 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C). להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, ירידה באספרגוס, ולתת לו להתבשל במשך שבע או שמונה דקות בערך, עד שהוא די רך. זה יקבל יותר בישול מאוחר יותר, אבל אתה רוצה שזה יהיה רך ביסודיות לאחר זמנה בתנור, כמו המרקם שלה בקושי ישתנה מאוחר יותר תחת פודינג. 
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את השמנת בקנקן או בקערה והכה בביצים בעדינות עם מזלג. קוצצים בגסות את הטרגון ומוסיפים אותו לקרם עם תיבול של מלח ופלפל שחור. חותכים את האספרגוס לאורכים קצרים, הסרת כל קצוות קשים. לפזר אותו על הקליפה אפוי חלקית, ואז לשפוך את תערובת שמנת וביצה ולפזר את הגבינה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אופים במשך כארבעים דקות, עד המילוי הוא זהב ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חמים.