תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוסטצ'ולי (Mostaccioli) עם עגבניות 'פסטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח ים, מיץ עגבניות, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוסטצ'ולי עם פסטו עגבניות מיובשות, לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו Tagliatelle, ו מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים את רסק העגבניות, שמן זית, צנוברים, מלח, קאיין, מיץ עגבניות, ושום בקערה של מעבד מזון. הפעל את המנוע עד שיש לך פירה חלקה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הפסטה. (אתה יכול לכסות ולקרר את הפסטו, אבל כדי להיות בטוח להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני רותחים את הפסטה.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בנדיבות מלח מים רותחים; טיפה פסטה יבשה. קוק, על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים, שומר על 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
להעביר פסטה לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף מספיק של פסטו כדי מעיל אטריות בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
להוסיף קצת מי פסטה, 1 כף בכל פעם, אם פסטו נראה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מפזרים עם רומנו, ולהעביר יותר גבינה וכל פסטו שנותר ליד השולחן.