קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל

לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל
לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 549 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, ארוגולה בייבי, סטייק עין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד פלפל צ'יפוטלה השימורים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל וסלט עגבניות, ו מבשלים את הספר: כריכי מונטה קריסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים שמן זית ושום על הסטייקים. בנדיבות העונה כל צד של הסטייקים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
כדי להפוך את מיונז צ 'יפוטלה: לפצל את פלפל צ' יפוטלה לשניים; להסיר את הזרעים. פירה עם רוטב adobo במעבד או לקצוץ בסדר גמור. מערבבים את פירה לתוך המיונז. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שלושים דקות לפני הבישול, להסיר את הסטייקים מהמקרר, כך שהם באים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
לקלף ולפרוס את הבצל האדום לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
6
מברישים את הבצלים והעגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הבצלים על חום מתון עד לסיום, כ 8 דקות לכל צד. לשים בקערה ולזרוק עם חומץ בלסמי. שמור ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
גריל הסטייק. זה צריך לקחת בערך 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
חותכים לפרוסות 1/4 אינץ'.
10
חותכים את באגט לארבעה 5 עד 6 חתיכות אינץ'. לפצל כל אחד לשניים ולבריש קלות עם שמן זית. גריל פירור בצד למטה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מורחים מיונז צ ' יפוטלה על חתיכת בגט, חותכים את העגבניה לחצי ירח, ומניחים פרוסות על הלחם עם הסטייק, הבצל והארוגולה. מכסים עם החלק העליון של באגט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בגטבגט
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.