קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל

לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל
לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 549 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, ארוגולה בייבי, סטייק עין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד פלפל צ'יפוטלה השימורים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל וסלט עגבניות, ו מבשלים את הספר: כריכי מונטה קריסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים שמן זית ושום על הסטייקים. בנדיבות העונה כל צד של הסטייקים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
כדי להפוך את מיונז צ 'יפוטלה: לפצל את פלפל צ' יפוטלה לשניים; להסיר את הזרעים. פירה עם רוטב adobo במעבד או לקצוץ בסדר גמור. מערבבים את פירה לתוך המיונז. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שלושים דקות לפני הבישול, להסיר את הסטייקים מהמקרר, כך שהם באים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
לקלף ולפרוס את הבצל האדום לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
6
מברישים את הבצלים והעגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הבצלים על חום מתון עד לסיום, כ 8 דקות לכל צד. לשים בקערה ולזרוק עם חומץ בלסמי. שמור ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
גריל הסטייק. זה צריך לקחת בערך 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
חותכים לפרוסות 1/4 אינץ'.
10
חותכים את באגט לארבעה 5 עד 6 חתיכות אינץ'. לפצל כל אחד לשניים ולבריש קלות עם שמן זית. גריל פירור בצד למטה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מורחים מיונז צ ' יפוטלה על חתיכת בגט, חותכים את העגבניה לחצי ירח, ומניחים פרוסות על הלחם עם הסטייק, הבצל והארוגולה. מכסים עם החלק העליון של באגט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגטבגט
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.