לבשל את הספר: סלט פארו החורף
לבשל את הספר: סלט פארו החורף הוא טבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. לך לחנות ותביא את פארו, ליק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: סלט פארו החורף, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו סלט פארו חורף (מתכונים דומים).
הוראות
בלאנש את הגזר ואת הכרישה בסיר גדול של מים מלוחים בכבדות, בישול עד מכרז, על 3 דקות.
שלב את הגזר. כרישה, קורנית ופארו בקערה. להתלבש עם שמן וחומץ לפי הטעם.
מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
כדי להפוך על 5 כוסות של פארו מבושל, חום 2 כפות על שמן זית כתית נוספת בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך. קוצצים, ואז להוסיף 1 בצל קטן, 1 גזר קטן, וגבעול 1 קטן של סלרי. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הירקות כדי לצפות אותם בשמן. כסה את הסיר והפחת את החום. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים, כ -10 דקות.
הוסף 2 כוסות של פארו. מערבבים כדי לכסות אותו עם מיצי שמן וירקות.
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 1/2 אינץ'. להעלות את החום ולהביא את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך farro מבשלים.
מבשלים את פארו עד שהוא רך, על 20 דקות, הוספת מים נוספים אם הסיר נראה יבש.
הסר וזרוק את הירקות הארומטיים.
מגישים חם כפי שהיית אורז או בטמפרטורת החדר.