קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

לבשל את הספר: סלט פארו החורף

לבשל את הספר: סלט פארו החורף
לבשל את הספר: סלט פארו החורף הוא טבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. לך לחנות ותביא את פארו, ליק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: סלט פארו החורף, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו סלט פארו חורף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלאנש את הגזר ואת הכרישה בסיר גדול של מים מלוחים בכבדות, בישול עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים וקרירים במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
3
שלב את הגזר. כרישה, קורנית ופארו בקערה. להתלבש עם שמן וחומץ לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פארו.פארו.
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5
פארו.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
6
כדי להפוך על 5 כוסות של פארו מבושל, חום 2 כפות על שמן זית כתית נוספת בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך. קוצצים, ואז להוסיף 1 בצל קטן, 1 גזר קטן, וגבעול 1 קטן של סלרי. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הירקות כדי לצפות אותם בשמן. כסה את הסיר והפחת את החום. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פארו מבושלפארו מבושל
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הוסף 2 כוסות של פארו. מערבבים כדי לכסות אותו עם מיצי שמן וירקות.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
פארו.פארו.
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 1/2 אינץ'. להעלות את החום ולהביא את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך farro מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
9
מבשלים את פארו עד שהוא רך, על 20 דקות, הוספת מים נוספים אם הסיר נראה יבש.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
הסר וזרוק את הירקות הארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
11
מגישים חם כפי שהיית אורז או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל