גשו לסופר וקנו ציר עוף, זרעי כוסברה, זנגביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: אורז סרי לנקה עם כוסברה ודשא לימון, לבשל את הספר: בשר משומר, ו לבשל את הספר: אמפנדס בשר.
הוראות
1
לטף את הבשר יבש ומפזרים קלות עם מלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הגדר ברזל יצוק קטן או מחבת כבדה אחרת על אש בינונית. כאשר חם מאוד, מפזרים את כוסברה, כמון, שומר, זרעי חילבה. מערבבים במשך 30 שניות בערך עד התבלינים רק להתחיל לפלוט ניחוח קלוי. ריק על פיסת נייר מגבת, וכאשר התקרר קצת, לטחון את התבלינים במטחנת קפה נקי או למחוץ מרגמה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
מרגמה ועלי
3
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יוצקים את השמן למחבת מסוג תבשיל avenproof ולהגדיר על חום גבוה בינוני. כאשר חם, לשים את הבשר וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר לצלחת.
6
מוסיפים את הקינמון, הבצלים, הג ' ינג ' ר והשום. מערבבים ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את חומץ, מלאי, קאיין, 1 1/2 כפיות מלח, ואת הבשר, כמו גם המיצים המצטברים שלה. מביאים לרתיחה, ערבוב הרוטב. מכסים ומניחים בתנור. לבשל, לצלות ולהפוך כל 20 דקות בערך, על 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את חלב הקוקוס, מערבבים, ומביאים לרתיחה לפני ההגשה.