לבשל את הספר: עוף לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף לימון. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו קטשופ, סוכר חום, עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו לבשל את הספר: ברים לימון, לבשל את הספר: אבזם אוכמניות לימון, ו מבשלים את הספר: עוגיות לימון מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש סיר איטי 4 ליטר. אני שונא את הרעיון של precooking מזון לפני לשים אותו לתוך בישול איטי, אבל זה אחד מאותם פעמים כאשר זה רעיון טוב. בראונינג יספק קצת מרקם לחלק החיצוני של חתיכות עוף לא מושגת באמצעות בישול איטי לבד. לדלות את חתיכות העוף בקמח ולזרוק את העודף. מחממים את העוף על הכיריים בקצת שמן זית. אין צורך לבשל באופן מלא, רק לקבל קצת קרום בצד החיצוני של העוף.
מוסיפים את שאר החומרים, וזורקים בעדינות למעיל עם הרוטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות, או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.