לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם 66 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא ביצים, שמן בוטנים, צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר, מבשלים את הספר: עוף מטוגן צפון, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן עם קונפטי ניו אורלינס.
הוראות
מחממים טיגון עמוק או סיר גדול של שמן בוטנים על חום גבוה עד 375 ° F.
שים את הקמח בקערה גדולה מספיק כדי להתאים לאחד מהקציצות. בקערה בגודל דומה אחרת, לטאטא את הביצים והשמנת יחד.
שים את שבבי טורטייה הכתושים בקערה שלישית.
באמצעות סכין גדולה, עם הצד השטוח של הלהב מקביל ללוח החיתוך שלך, לחתוך את העוף דרך האמצע כדי ליצור קציצות בעובי 5/8 אינץ'. מלח ופלפל בשני הצדדים של כל קציצה.
טובלים קציצה לתוך הקמח ולהפוך אותו כך שהוא מצופה אחיד. לנער את כל קמח עודף לטבול את הקציצה בתערובת קרם ביצים ולאחר מכן שבבי טורטייה כתוש. חזור על הטבילה עם cutlets רבים ככל יתאים טיגון עמוק שלך או סיר מבלי לגעת אחד בשני.
זרוק את cutlets לתוך השמן ומבשלים 4 1/2 עד 5 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב נחמד. ודא העוף שקוע בזמן שהוא טיגון.
מניחים על מגבות נייר לניקוז. בעוד העוף הוא טיגון, לחזור על תהליך הטבילה עם cutlets הנותרים ומטגנים אותם לאחר אצווה הראשון הוא מתוך השמן.
יוצקים את הרוטב חריף באפלו כנף לתוך קערה. זרוק את הרוטב על העוף ממש לפני ההגשה.