זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, קורנפלור, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: פודינג תירס, מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את האגסים, לחמם את השמן במחבת sauté על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האגסים ואת הסוכר ואת sauté עד הסוכר מתחיל caramelize ואת האגסים מתחילים לרכך, 6 או 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את מיצי הלימון והכתום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג, כ -7 דקות. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה ולהפיץ את האגסים בשכבה אחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים כף גדושה של אגסים בתחתית 6 קערות הגשה בודדות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להפוך את הפודינג, בקערה בינונית, להקציף את חלמונים קורנפלור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את דבשה ומלח, להקציף לשלב. לאט לטאטא ב 1/2 כוס חלב עד התערובת חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
מערבבים את השמנת הכבדה, את חלב 1 כוס הנותרים, ואת שעועית וניל בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הנוזל מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר את שעועית וניל ולשמור את התערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
9
מורחים את הסוכר באופן שווה על החלק התחתון של סיר בינוני כבד ומפזרים 2 כפות מים; מניחים על חום בינוני ומבשלים, מבלי לערבב, עד הסוכר יש קרמל לצבע ענבר, על 15 דקות. לאט להוסיף את תערובת הקרם בתוך thinstream. מערבבים היטב עם כף עץ לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מהחום.
11
הכינו אמבט קרח בקערה גדולה והניחו קערת מתכת נקייה על הקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מערבבים את חלמון הביצה-תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מזג על ידי שפיכת לאט 1/4 כוס תערובת קרמל-חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
13
לטאטא עוד 1/4 כוס של תערובת חמה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
14
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הסיר עם חלב הקרמל הנותרים ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רותחים, 6 עד 8 דקות. מבשלים 1 יותר דקה, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה. מיד לשפוך את הפודינג לתוך הקערה על אמבט הקרח. מערבבים ברום. כאשר התערובת התקררה מעט, להעביר מעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוט
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, ומתמזגים עד חלקה וחלקלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16
יוצקים לתוך מנות הגשה מעל אגסים מוקפצים עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. צ ' יל לפחות 4 שעות, או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
17
כדי לשרת, העליון פודינג עם קצפת ומפזרים אגוז מוסקט מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)